FÅ HJÆLP

LIVSLINIEN:

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Det hjælper at få sat ord på de svære tanker og følelser, du har lige nu.

Du er ikke alene om at have det sådan. De fleste mennesker har perioder, hvor livet eller en situation opleves som så svær, at de ikke kan magte den alene.

Du kan kontakte Livsliniens rådgivere på 70 201 201 alle ugens dage mellem 11-23 eller skrive til Netrådgivningen. Læs mere på Livsliniens hjemmeside.

***

LGBT DANMARK:

Hos LGBT Danmarks Ungdomstelefonen sidder unge bøsser og lesbiske hver tirsdag kl. 19-21 sidder parat til at tale med, informere og rådgive andre unge. Det er helt op til dem, der ringer ind, hvad der tales om, og man er garanteret anonymitet.

Ungdomstelefonen
Telefon: 33 36 00 80 (tirsdage 19-21)
Mail: ungdomstelefonen@lgbt.dk
Web: www.ungdomstelefonen.dk

***

LGBT Danmark har også rådgivninger i København og Aarhus. Her kan du ringe eller møde op og få en uforpligtende snak om de tanker, du gør dig. Rådgivningen er åben for alle. Læs mere om rådgivningerne her.

Rådgivning Aarhus
Mejlgade 71 (Café Sappho)
8000 Aarhus C
Telefon: 86 13 19 48 (torsdage 18-20)
Mail: raadgivningaarhus@lgbt.dk

Rådgivning København
Nygade 7, 2. sal
1164 København K
Telefon: 33 13 19 48 (torsdage 18-20)
Mail: raadgivning-kbh@lgbt.dk

***

TVÆRS:

Tværs er en rådgivningsportal for unge lavet af Danmarks Radio. Tværs giver ikke direkte rådgivning, men hjælper dig med at finde den hjælp, der passer til dit problem hos et af landets rådgivningssteder.

Læs for eksempel mere om selvmord og seksualitet.

Hvad er “Det bli’r bedre”?

Det bli’r bedre er et videoprojekt, hvor alle og enhver kan bidrage med en personlig video, der skal give unge LGBT-personer, som har det svært, håb om, at det bli’r bedre med tiden.
BidragLæs mere

Arkiv

I samarbejde med: